Spring naar hoofd-inhoud

Leden en Donateurs

Eenieder die graag zingt en belangstelling heeft om lid te worden, kan zich tot een van de leden wenden. Een stemtest is de volgende stap en afhankelijk daarvan wordt er bekeken bij welke stemgroep u het beste inpasbaar bent. Is er behoefte aan versterking in die groep (we willen in alle geledingen nog uitbreiden) dan bent u weer een stapje verder. Kennis van notenschrift is wel makkelijk maar beslist geen vereiste. Men hoeft ook niet te kunnen bogen op een indrukwekkende zangcarrière. Nog nooit gezongen? Prachtig, dit is de kans om het eens te proberen.

Er wordt serieus en hard gewerkt in een gemoedelijke sfeer en onder professionele begeleiding. Het belangrijkste is dat deze vorm van vrijetijdsbesteding u voldoening schenkt en dat alleen al is toch het proberen waard?

Als donateur steunt u de vereniging financieel, daarvoor geniet u ook voordelen zoals; korting bij eigen producties, mogelijkheid om mee te reizen naar optredens etc. Als u zich actief in wilt zetten voor hand- en spandiensten kan dat natuurlijk ook. Bel voor informatie naar het secretariaat.