Spring naar hoofd-inhoud

Historie

In het 22 jarig bestaan heeft de vereniging meer dan 150 optredens en concerten verzorgd in zalen, kerken, tenten, open lucht en theaters, op besloten partijen en feesten, op uitnodiging of  producties in eigen beheer.

Veel van deze optredens waren in de wijde regio. Maar ook in andere landen zoals Duitsland in 2000 op de wijnfeesten in Hürth bij Keulen. In 2002 waren we op tournee  in Wales met concerten in Lampeter en een speciaal gastoptreden in de grote kathedraal van St. David in Pembrokeshire.

In december 2005 hadden we een succesvol optreden in het Schelde theater in Terneuzen in samenwerking met de bekende bariton Ernst Daniël Smid, die ook als gastsolist van ons koor optrad.

In oktober 2006 namen we deel aan een muziekfestival in Praag, Tsjechië, met zeer lovende recensies van de internationale jury.

In september 2007 waren we in Lösenstein, Oostenrijk, alwaar we opgetreden hebben in een feesttent, op enkele buitenlocaties en in de kerk. Tevens hebben we in het stadje Garsten een concert gegeven in het Sommerchor, onderdeel van de Stiftskirche, de beroemdste Barok kerk van Oostenrijk.

9 december 2011 een groot kerstoptreden met solisten, o.a. E.D. Smid met begeleiding van het orkest Maxemillecorde onder leiding van dirigent Max Smeets in het Ledeltheater te Oostburg.

1 maart 2013 een groot concert in het Ledeltheater in Oostburg met Belgische gastsolisten als de sopraan Dipika Singh en bariton Paul Claus.

Onze eerste CD, “We meet Again”,  brachten we in juli 2005 uit, opgenomen in de SOW kerk te Breskens. De 2e CD  “Met Hart & Ziel” kwam uit in januari 2009, opgenomen in de toonbeeld studio in Terneuzen.

Als u van ons optreden heeft genoten dan hebben wij ons doel bereikt!